VASTGOEDONDERHOUD

Zonder zorgen
Hoe dan?
onze 10 zekerheden

Familiebedrijf
Vertrouwen en samenwerking

Alles onder één dak
Multidisciplinair onderhoud

Samenwerken geeft resultaat
SGR

 

Van initiatief tot beheer
Het hele traject

20% besparing
De kracht van kennis

Budgetzekerheid
Beheersbare exploitatielasten

Kwaliteitsborging
VGO 4 disciplines

Online projectregie (24/7)
Hendriks SGR Cloud

Bewonersconsulente
Persoonlijke aandacht

Social return
PSO Trede 3

Enkele van onze opdrachtgevers

Marcel Jacobs - Mooiland

Hendriks SGR staat open voor nieuwe technieken en materialen.

Jan van den Hurk - Gemeente Uden

Het totaalaanbod dat zij kunnen doen, vind ik een pre

Ad van Loenhout - Woonzorg Nederland

Hendriks SGR haalt altijd de planningen en komt afspraken na.

Hans Majoor - VvE Nieuwe Hescheweg

Hendriks SGR heeft onze verwachting waar gemaakt.

Mathé van de Vin - Van de Vin Ramen en Kozijnen

Samen kiezen we een strategie die gericht is op de langere termijn.
Bekijk nieuws archief
Kant-en-klare gevelelementen voor Portaal 24-5-2019


Hendriks SGR is een van de vaste partners van woningcorporatie Portaal. In de Nijmeegse wijk Zwanenveld voert Portaal op dit moment planmatig onderhoud en verbeteringen uit. Dit wordt gecombineerd met energiebesparende maatregelen.
Lees verder...
Hendriks SGR trekt naar bedrijventerrein De Geer 8-3-2019


Hendriks SGR gaat verhuizen. De specialist in vastgoedonderhoud start na de zomer met de bouw van een nieuw bedrijfspand aan de Berghemse kant van bedrijventerrein De Geer Zuid in Oss. Het nieuwe onderkomen moet het eerste energieleverende bedrijfspand van het dorp worden. Op vrijdag 1 maart tekende algemeen directeur Marith Bloem officieel voor de levering van de grond.
Lees verder...
“Je bent de chauffeur van je eigen leven” 14-1-2019


Werken én leren: dat gaat tegenwoordig prima samen. Vraag dat maar aan onze projectbegeleider Rob Loeffen. Als jonge professional grijpt hij alle opleidingsmogelijkheden die we hem bieden met beide handen aan. En het mooie is: daar worden we allebei beter van!
Lees verder...
“Het gevoel was meteen goed” 10-1-2019


Thuisvester is een grote Brabantse woningcorporatie. We mochten voor hen aan de slag met de houtsanering en het buitenschilderwerk van 156 woningen in Oosterhout, 19 appartementen in Raamsdonksveer en 2 woningen in Den Hout. En omdat onze samenwerking met Thuisvester nog pril is, vroegen we Daan van de Vrande (teamleider onderhoud) naar zijn eerste ervaringen.
Lees verder...
Verbeteren met vijf ontwikkelteams 9-1-2019


Ook in 2019 willen we onze dienstverlening blijven verbeteren. Daarom hebben we vijf concrete aandachtspunten op papier gezet. En het bijzondere is: daarmee gaan onze medewerkers zélf aan de slag in speciale ontwikkelteams.

Ontwikkelteams zijn teams van medewerkers die samen vormgeven aan een aandachtspunt voor 2019. Onze eigen mensen hebben immers vaak de beste ideeën over wat we de markt kunnen bieden. En hoewel inschrijven volledig vrijwillig was, hebben al onze medewerkers zich ingeschreven voor een of twee ontwikkelteams. Aan het enthousiasme zal het dus zeker niet liggen!

Lees verder...
Evert van den Broek - 40-jarig jubileum 21-12-2018


“Hendriks SGR is mijn ‘werkende’ leven. Als 11-jarig jongetje ging ik al met mijn vader Han van den Broek mee, die voor Hendriks werkte. Mijn vader was de tweede werknemer die startte bij Hendriks. Hij is overleden, maar ik draag nu zijn gouden horloge, die hij bij zijn jubileum kreeg. Een mooi eerbetoon.”

Lees verder...
Adrie van Erp - 40-jarig jubileum 21-12-2018


Na de middelbare school is Adrie direct begonnen bij Hendriks SGR. Destijds was Hendriks alleen nog maar een schilders- en glaszettersbedrijf. “Ik kom uit Berghem en alle schilders gingen destijds werken bij ‘d’n Hendriks’, het enige schildersbedrijf in het dorp. De eerste 20 jaar heb ik alleen maar als schilder in Berghem zelf gewerkt, dat was toch wel luxe.” 

Lees verder...
Sjaak de Vocht - 12,5 jaar jubileum 21-12-2018


Sjaak kent Hendriks SGR al heel lang. Hij is namelijk zijn schilderscarrière op zestienjarige leeftijd begonnen bij Hendriks SGR, onder de leiding van Han van den Broek. Daarna heeft hij een uitstapje gemaakt, maar is nu alweer 12,5 jaar terug en hij werkt er nog steeds met heel veel plezier. Tot juli zal hij nog actief zijn binnen het bedrijf, want daarna mag hij van zijn rust gaan genieten en gaat Sjaak met pensioen.

Lees verder...
Bewoners wijk Zwanenveld in Nijmegen geven Hendriks SGR en Portaal een 8,8! 19-12-2018


In opdracht van woningcorporatie Portaal heeft Hendriks SGR in 2018 aan 106 woningen in de Nijmeegse wijk Zwanenveld onderhoud uitgevoerd. Voordat wij aan de slag gingen heeft woningcorporatie Portaal duidelijk aangegeven wat er allemaal speelde in deze wijk en wat wij konden verwachten. Het zou geen gemakkelijke klus worden om alle bewoners mee te krijgen. Met deze informatie konden we samen met Portaal beginnen met een grondige en goede voorbereiding.
Lees verder...
"Ik heb heel hard gewerkt om te komen waar ik nu ben." 13-12-2018Vier jaar geleden vluchtte Bashar (33) weg uit Syrië. Met zijn broer en een groep Syriërs reisde hij via Turkije en Griekenland naar Nederland. Een tocht van 25 dagen, vol onzekerheden…
In Nederland haalde Bashar zijn inburgeringsexamen erg snel en mocht stagelopen via IBN bij Hendriks SGR. Hij had het direct naar zijn zin en gelukkig mocht hij er zijn werk van maken.
Lees verder...
Inloopuurtje in de keet 12-9-2018
Een van onze 10 zekerheden is persoonlijke aandacht. Maar hoe geven we daar eigenlijk handen en voeten aan? Om daar wat meer over te vertellen, schoven we aan tijdens een inloopuurtje in Nijmegen. Maar dat liep nét even anders dan we op voorhand dachten…
Lees verder...
Water uitdelen tijdens Vierdaagse 6-8-2018
ECHT DE HELE DAG ÉÉN GROOT FEEST 
Ook dit jaar stond Hendriks SGR weer een dag langs de route van de Vierdaagse in Nijmegen, om samen met woningcorporatie Portaal water uit te delen aan de wandelaars. Een feestje, vonden zowel de wandelaars áls  de meehelpende collega's.
Lees verder...
Goed, beter, best 6-7-2018
Slimmer, efficiënter én innovatiever samenwerken. Daar steken we samen met onze opdrachtgevers veel tijd en energie in. Eén van die opdrachtgevers is woningcorporatie Area uit Uden/Veghel. Zij namen het initiatief om samen met ons en andere (toe)leveranciers kritisch te kijken naar het verbeteren van hun ‘vraaggestuurd onderhoudsproces’.


Lees verder...
Samenwerken aan energieneutrale woningen 28-6-2018


Hoe kunnen we de sociale woningmarkt verduurzamen op een snelle, efficiënte en eenduidige RGS-manier? Die vraag probeerden woningcorporaties en bouworganisaties samen te beantwoorden tijdens de netwerkbijeenkomst van adviesbureau Atrivé op woensdag 6 juni. Hendriks SGR-directeur Wichert Spanjers was erbij en doet zijn verhaal.
Lees verder...
"Een bedankkaartje was het minste dat ik kon doen" 25-6-2018


Natuurlijk draait het bij groot onderhoud vooral om goed vakwerk. Maar je biedt pas écht toegevoegde waarde als je je kunt verplaatsen in de eindgebruiker. Lees het bijzondere verhaal van Ine van Erp uit Geffen maar eens. 

Een nieuwe keuken en nieuwe kozijnen in de woon- en slaapkamer. In de woning van Ine moest er eind 2017 best wel wat onderhoud plaatsvinden. Daar kwam nog bij dat ze wel wat anders aan haar hoofd had, want haar man lag zeer ernstig ziek thuis. 
Lees verder...